Volop voordelen met onze colocatie diensten

Thursday, May 2, 2019

Het beste adres voor colocatie
Wil je graag een server kunnen plaatsen in het datacenter? Dan is colocatie de oplossing voor jou! Bij DeployServer kun je namelijk rekenen op hoogwaardige stabiele colocatie diensten vanuit een eigen datacenter. Als je voor ons kiest, dan kies je voor zekerheid, maar ook voor flexibele dienstverlening en dan nog eens de stabiliteit. Wij bieden je 24/7 beveiliging, en dan weet je zeker dat je gegevens veilig zijn.

Wat is colocatie precies?
Bij colocatie gaat het over een dienst waarbij je als klant een eigen server plaatst in de serverkast van een hostingprovider. Op deze manier kun je profiteren van een betrouwbare netwerkverbinding en ook van de stroomtoevoer. Er wordt een vast bedrag gerekend, vaak in de vorm van een abonnement. De server is bij colocatie eigendom van jou, de klant.

Rackspace en meer begrippen
Als het over rackspace gaat, dan gaat het over de hoeveelheid ruimte die in de serverkast af wordt genomen. Dit wordt ook wel uitgedrukt in Rack Units (U). Rack (de kast) is doorgaans 19 inch of 23 inch. Als je dan over 1U spreekt dan is dat gelijk aan 1,75 inch.

Colocatie mogelijkheden
Er zijn diverse opties als je denkt aan colocatie, bij ons heb je de keuze uit singel servers of racks. Daarbij wordt er een onderscheid gemaakt in meerdere mogelijkheden, waarbij stroomverbruik, UTP, dataverkeer, en andere items variërend zijn. Door meerdere pakketten aan te bieden willen wij er voor zorgen dat iedereen de juiste keuze maakt wat bij het bedrijf past.

Vragen over colocatie?
Het voordeel van colocatie is dat de aanschaf van een server een eenmalige investering is. De kosten daarvan zijn dan niet bij het abonnement inbegrepen. Het is voor veel bedrijven een groot voordeel om er gebruik van te maken. Het kan zijn dat je er nog niet helemaal uit bent wat je het beste kunt kiezen, wij helpen je dan graag. Alles over colocatie kun je ons vragen en wij zorgen dat je snel bent voorzien van een antwoord. Je profiteert van een groot aantal voordelen.

« Terug